jigolo olmak istiyorum diyorsan yapman gerekenler

Bu yazımızda sizlere jigolo sitelerine üyelik başvurusu yapıp üye olmak istiyorsanız nasıl başlayacağınızı anlatacağız.En çok sorulan sorulardan biride;gercek jigolo sitelerine ilk kayıtta para öder mi? Evet öder, ödemezse yıkım olur, potansiyel müşteri bulmak zorlaşır ve gerçekten istekli kişiler arada kaybolur.

jigolo olmak için yapman gerekenler nelerdir ? İşte cevaplar;

  • Öncelikle SAHTE ve Dolandırıcı ajanslara sitelere itibar etmeyiniz.
  • Bunu anlamanın kolay yolunu altta eklenen resimleri inceleyerek hem yaşayabileceğiniz sorunları engelleyebilir,hemde sorun yaşayan arkadaşlar Şikayette bulunabilirler.
  • Unutmayalım ki Google bir şirkettir,yardım kuruluşu değildir, o yüzden ana Geliri reklam olan bir firma REKLAMLARDA esnek olabilirken;
  • Doğal arama sonuçlarında “Burs veren firma kadar” seçici olmaktadır.
  • O yüzden reklamlı siteye BAŞVURMAYINIZ .
  • bireysel jigolo olmak istiyorum için ne yapmalıyım? google üzerinde bir araştırma yapmalısın, reklamsız her kelimede önerilen siteleri seçmelisiniz.

jigolo olmak istiyorum

 

2

3

4

hiç para vermeden jigolo olmak istiyorum diyen çok üye adayımız var, ama maalesef bu imkansız. Kızılaydan kan alırken bile verdiysen önceden kan öyle alıyorken zevkin fiyatı olmaz bence 🙂

ayrıca jigolo kayıt olmanın cezası yoktur bilginize

bir çok bay üye nasıl üye olabilirim, jigolo olmak için nereye başvurulur? gibi soruların cevabını bulamamaktadır üye olmak için jigolo siteleri

  • Maalesef mümkün değildir,Çünkü ajanslar hem esnaf odasına katkı payı ödemekte hem katalog ücreti site giderleri kdv vs. jigolo olmak istiyorum iletişim kiralamak için sitemize başvuruda bulunmaktadır.Yalnız bizler sizlere daha iyi hizmet sunmak için ve seçici olup üye seçimi yapıp herkesi üye yapamayız.başvuru formu doldurup üyeliğe ilk adımı atabilirsiniz.Bu yüzden belli bir ücret talep edip sizlere daha iyi hizmet sunmaktayız.Bloglar,sosyal medya ya da sitelerin yorum kısımlarına kendinizi tanıtıcı mesajlar atarak silerde BEDAVA ilan vermiş olursunuz.

jigolo partner ajansına kayıt olmak için gerekli özellikler

  • Giyim kuşam görgü kuralları bakımından beyfendi olmak,
  • 18 yaşından büyük olmak
  • Seyehat sorunu olmaması (daha etkileşimli olacaktır)
  • Cinsel anlamda yüksek performans
  • Mümkün olduğunca metropol şehirlere yakın yada içinde ikamet etmek
  • Sağlık belgeleri bakımından tam olmak .(zührevi has. için. geç.)
  • Ajans tarafından önerilmek👍

bunun sonucunda kayıt olup türkiye genelinde bir çok bayana önerilirsiniz, Ayrıca iş ortağı olduğumuz diğer firmalarda da reklamınız profiliniz yayınlanarak ekstra görüntülenme elde eldersiniz, Sonucunda tutulan , önerilen bir kavalye olursunuz ve görüşmeleriniz uzun sürer saatlik ücretiniz yüksek olur.

Peki gerçek jigolo şirketleri nasıl bulunur ? tıklayınız.

jigolo olmak istiyorum diyorsan yapman gerekenler” üzerine 211 düşünce

  • 20 Kasım 2019 tarihinde, saat 19:55
    Kalıcı bağlantı

    Merhaba ben Burak 1.78 boyundayım ela gözlüyüm bi o kadar da temiz ve bakımlı biriyimdir Yalova’da oturuyorum yaşım 20 tüm fantezilere açığım jigolo arayan dul ve olgun bayanlar ile görüşmek istiyorum seyahat sorunum yok gizlilik esastır

    Yanıtla
    • 22 Nisan 2020 tarihinde, saat 03:42
      Kalıcı bağlantı

      Kocaelide yaşıyorum genç veya olgun bayanlar ulaşabilirr ücret karşılığında yaşım 20 boyum 1.82 kilom76 ulaşın

      Yanıtla
  • 20 Kasım 2019 tarihinde, saat 19:58
    Kalıcı bağlantı

    Merhaba ismim Burak 20yaşındayım ela gözlü 1.78boyundayım tüm fantezilere açığım jigolo arayan bayanlar arasın

    Yanıtla
    • 22 Aralık 2019 tarihinde, saat 21:41
      Kalıcı bağlantı

      Merhaba Ben yılmaz İstanbul da yanlız yaşıyorum bayanlar Mesaj atmanız yeterlidir evli dul
      yaş Farketmez

      Yanıtla
  • 21 Kasım 2019 tarihinde, saat 01:07
    Kalıcı bağlantı

    Meehaba izmirde yasiyorum elit bayanlarla ytanismak seviyeli durust gizliliknicinde gorusme isterim

    Yanıtla
  • 21 Kasım 2019 tarihinde, saat 18:21
    Kalıcı bağlantı

    Adana merkez Hijyene önem.veren tecrübeliyim. Hanımefendileri beyefendi gibi hizmet yapıyorum bana ulaşın. memnun kalmazsanız. İade edebilirsiniz :)))

    Yanıtla
    • 25 Kasım 2019 tarihinde, saat 07:17
      Kalıcı bağlantı

      Tamam seni memnun edecem sexe doymuyan enerjim var hanfendi yaşım 25 Afyon dinardan dönün bana kesin enerjim ve isteğim yuksek

      Yanıtla
    • 25 Kasım 2019 tarihinde, saat 14:58
      Kalıcı bağlantı

      Ben kursat yasim 25 Ben sizi mutlu edebilirim hanfendi aradığınız bende

      Yanıtla
      • 24 Mart 2020 tarihinde, saat 03:45
        Kalıcı bağlantı

        Merhaba ismim Ahmet 19yaşındayım
        Siyah gözlü 1,80 boyundayım İstanbuldaYaşıyorum
        Esmer Bayanlardan hoşlanıyorum.
        Çok değişik Fantazilerim var.
        Yaşlı,Genç farketmez
        Bu arada 18 cm Uzunluğunda

        Yanıtla
    • 13 Aralık 2019 tarihinde, saat 11:12
      Kalıcı bağlantı

      Sen büyüklüğü napçan ara pişman olursan beğenmezsen verme yaşım 28

      Yanıtla
    • 12 Ocak 2020 tarihinde, saat 01:54
      Kalıcı bağlantı

      bursa merkezden huseyin aktif romantik eglenceli biriyim asci olarak calisiyorum insan olan her bayana acigim onemli olan romantik ortami saglamak gorusmek isteyenlerle her zaman gorusmeye hazirim

      Yanıtla
    • 14 Ocak 2020 tarihinde, saat 18:34
      Kalıcı bağlantı

      Antalyadayım bakım benim için en önemlisi karşıdaki bayanın da bakımlı olması iyi

      Yanıtla
    • 14 Ocak 2020 tarihinde, saat 18:36
      Kalıcı bağlantı

      Antalyadayım bakım benim için en önemlisi karşıdaki bayanın da bakımlı olması iyi olur istediğiniz hazzın fazlasını veririm tecrübeliyim herşey gizlilik çerçevesi içerisinde olması iki tarafın içinde iyi olur

      Yanıtla
    • 15 Ocak 2020 tarihinde, saat 08:49
      Kalıcı bağlantı

      Merhabalar Hazal hanım karşımdaki insanı tatmin etmek önceliğimdir düşünürseniz beklerim

      Yanıtla
      • 9 Şubat 2020 tarihinde, saat 07:09
        Kalıcı bağlantı

        Merhaba ezel hanım ben ramazan istanbuldan tanışabilirmiyiz jigololuk yapıyorum cevaplarsan sevinirim

        Yanıtla
    • 3 Şubat 2020 tarihinde, saat 22:28
      Kalıcı bağlantı

      Merhaba ben istanbul anadolu yakasından Tayfun Candemir öncelikle 20-40 yaş aralığı tercihimdir. Atletik bir vücuda sahibim her kadını zevke doyurabilirim.
      Yaş=20
      Boy=1.78
      Kilo=68

      Yanıtla
    • 19 Şubat 2020 tarihinde, saat 00:56
      Kalıcı bağlantı

      Merhaba ben Burak istersen Ankara’da ikamet ediyorum gecelik 1000 tl uygunsa ben gelebilirim

      Yanıtla
    • 20 Şubat 2020 tarihinde, saat 19:35
      Kalıcı bağlantı

      Hazal hanım e postadan bana ulaşın bireysel çalışıyorum önce sizinle randavu sonra ücret kabul ederseniz parayı en son konuşuruz

      Yanıtla
    • 3 Mart 2020 tarihinde, saat 06:14
      Kalıcı bağlantı

      Bana e mail numranı yaz ulaşayım sana memnun kalacaksın emin ol

      Yanıtla
  • 24 Kasım 2019 tarihinde, saat 05:21
    Kalıcı bağlantı

    Valla hazal seni zevkten oldurmezsem bn hic bisey bilmiyom

    Yanıtla
  • 24 Kasım 2019 tarihinde, saat 17:36
    Kalıcı bağlantı

    Selam ben yalnız kral 34 yaşındayım bana ulaşmak isteyen Şanlıurfa ve çevresindeki dul bayanlar ben arasın

    Yanıtla
  • 25 Kasım 2019 tarihinde, saat 20:54
    Kalıcı bağlantı

    mersinliyim adim mehmet 45 yasindayim evliyim jigolo olmak icin buaradayim

    Yanıtla
  • 28 Kasım 2019 tarihinde, saat 13:12
    Kalıcı bağlantı

    Selam Merhaba Ben Çirkin Kral 22 yaşındaym Bana Ulaşmak İstiyen Diyarbakırda ve Çevresindeki Dul Bayanlar Çekinme Den Beni Arasın

    Yanıtla
  • 2 Aralık 2019 tarihinde, saat 10:18
    Kalıcı bağlantı

    Merhaba 20 yaşındayım yakışıklıyım merak etmeyin sevgili olmak isteyen kadınlar arasın yaş fark etmez

    Yanıtla
  • 2 Aralık 2019 tarihinde, saat 10:21
    Kalıcı bağlantı

    Merhaba 20 yaşındayım cankurtanlık yapıyorum yapılı bir vucuda sahibim benimle olmak isteyen yaş fark etmez bana ulaşsın

    Yanıtla
  • 2 Aralık 2019 tarihinde, saat 18:41
    Kalıcı bağlantı

    Ben Rüzgâr Adana sadece bayanlara hizmet veriyorum FANTAZINİN DOYUMSUZ BİR HAZ ALMAK İSTÏYORSAN CİNSELLİĞİN DORUKLARINA ÇIKMAK İSTİYORUM DIYORSAN yer BURASI otellerde hizmet veriyorum ARAYIN beni adana dışından geliyorsanız ARAYIN KİLOM 105 boyum 1.84 kumral GENİŞ OMUZLU BİR DELIKANLIYIM.FANTAZININ ARZU VE İSTEĞİN TADINI ÇIKARIN ZEVKİN DORUKLARINA RAHATLAMAK İÇİN JİGOLO VE MASÖR HİZMETİ VERMEKTE YİM, LÜTFEN BENİ ARAYIN

    Yanıtla
  • 2 Aralık 2019 tarihinde, saat 23:51
    Kalıcı bağlantı

    Yaş 30 yaşındayım bekarım bakımlı bayanlarla tanışmak için whatsap numaram bu sıfır beşyüz otuz dört sekiz yüz elli eli bir altmış üç kaçamak eğlenmek zevk için bayan arkadaş arıyorum email adresim bu esmercesur231@gmail.com

    Yanıtla
  • 4 Aralık 2019 tarihinde, saat 00:15
    Kalıcı bağlantı

    Ben Rüzgâr Adana sadece bayanlara hizmet veriyorum FANTAZINİN DOYUMSUZ BİR HAZ ALMAK İSTÏYORSAN CİNSELLİĞİN DORUKLARINA ÇIKMAK İSTİYORUM DIYORSAN yer BURASI otellerde hizmet veriyorum Adana dışından geliyorsanız

    Yanıtla
  • 4 Aralık 2019 tarihinde, saat 13:47
    Kalıcı bağlantı

    Adim fahrettin yasim 27 jigoloyum zevkin adresi arayin bayanlar memnun kalacaksiniz garanti veriyorum

    Yanıtla
  • 6 Aralık 2019 tarihinde, saat 13:58
    Kalıcı bağlantı

    Ben cesur yaş 30 bekarim boy 1 75 kg 75 hobiler spor yapmak kitap okumak müzik dinlemek gezmek eğlenmek seyahat etmek için

    Yanıtla
  • 8 Aralık 2019 tarihinde, saat 06:43
    Kalıcı bağlantı

    merhaba ben engin 1.70 boyunda 80 kiloyum jigolo arayan bayanlara burdan sesleniyorum.hijyen ve gizliliğe önem veririm bana

    Yanıtla
  • 11 Aralık 2019 tarihinde, saat 06:10
    Kalıcı bağlantı

    Öncelikle herkese merhabalar
    Adım Üzeyir 33 yaşındayım İstanbul da ikamet ediyorum
    Jigololuk gerçekten kolay değil biz jigololar hem paranızı hemde zevkimizi alıyoruz
    İşini çok iyi yapan herzman memnun edilir
    Ben 3 yıldır bu işi yapıyorum 60 bine yakın borcum vardı 30 bin kaldı onuda bitirmek istiyorum maltaya gittim geldim İngilizce kursu için tekrardan jigololuk yapmak istiyorum
    Her zaman tercihim nasıl bir bayan karşındaki erkeği temiz ve sağlıklı bakımlı istiyosa bende olgun ve bakımlı bayanlarla görüşüyorum çoğu memnun kaldı..
    En son yaş sınırım 50 dir lütfen kendini bilmezler aramasın
    Görüşmelerimi siz değerli müşterilerimiz nerde isterseniz orda görüşürüz araba icide dahil…

    Yanıtla
  • 12 Aralık 2019 tarihinde, saat 17:16
    Kalıcı bağlantı

    Mrb Ben karstan ilker elit bi bayim jogololuk yapmak istiyorum yas sinirim 40 iyi gunler diliyorum

    Yanıtla
  • 15 Aralık 2019 tarihinde, saat 21:52
    Kalıcı bağlantı

    Merhaba Denizliden Murat ben
    Bekarım sır tutan ve sözüne sadık biriyim
    Mail adresim kadın arkadaşları bekliyorum seyahat engelim yok

    Yanıtla
  • 17 Aralık 2019 tarihinde, saat 18:27
    Kalıcı bağlantı

    Selam ismim burak yaşım 22 1.79 68
    Istanbul beylikdüzünde yasiyorum.
    Jigololuk deneyimim var. Ulasabilirsiniz

    Yanıtla
  • 19 Aralık 2019 tarihinde, saat 16:51
    Kalıcı bağlantı

    Merhabalar adım serkan muş ta yaşıyorum yakın çevreye gide bilirim . En önem veridiğim temizliktir. Yaş olarak 30 40 yaş arası bayanlarla görüşme sağlıyorum..gizlilik önemlidir . Herşey tende bitmiyor ten tene değmeden mutlu olmak istiyen ve yaşamak isteyip te yaşamadışı herşeyi yaşatmak için ulaşın yeterli olacaltır.

    Yanıtla
  • 19 Aralık 2019 tarihinde, saat 19:01
    Kalıcı bağlantı

    Ankara. Keçiörenden. 36. Yaşında. 1.78. Boy. 68. Kiloda. Olgun. Sekste. Sınırsız. Doyumsuz. Tecrübeli. Gerçek. Real. Beyim. Kendine. Güvenen. Ne. İstediğini. Bilen. Arkadaşlığa. Dostluğa. Aşka. Sevgiye. Saygıya. Degeer. Veren. Dul. Evli. Mutsuz. Ateşli. Arzulu. Doyumsuz. Olgun. Dolgun. Şişman. Özgür. Takipçi. Ankaralı. Buluşma. Görüşme. Sorunu. Olmayan. Yalnız. Bayanlar. Güven. Gizlilik. Prensbimdir. Whatsaaaap. Var. Ekleyin. Mesaj. Atın. Arayın. Tanışalım. Bekliyorum.

    Yanıtla
  • 21 Aralık 2019 tarihinde, saat 07:14
    Kalıcı bağlantı

    Adım murat 20 yaşındayım izmirde yaşıyorum gizliliğe önem veren birisiyim izmirde olan bayan partnerlerimi bekliyorum

    Yanıtla
    • 7 Şubat 2020 tarihinde, saat 19:30
      Kalıcı bağlantı

      Merhaba Adim Mehmet Mersin Tarsustayim Gizliliğe önem veren insanım ve temiz ve bakimliyildir Böyle temiz ve bakımlı hanımlar tanışmak istiyorum

      Yanıtla
  • 21 Aralık 2019 tarihinde, saat 14:52
    Kalıcı bağlantı

    Merhaba ben berat antalya kumlucada yaşıyorum yaşım 24 jigolo arayan bayanlar beni bulsunlar boy 170 hertürlü fantezi yaparım sıkıntı yok dul bayanlar beni bulun

    Yanıtla
  • 21 Aralık 2019 tarihinde, saat 15:27
    Kalıcı bağlantı

    selam ankara 173 80 49 emekliyim her yaşta bayanlarla görüşebilirim alkol almıyorum gizlilikdir dürüst seviyeli dir diğer adım

    Yanıtla
  • 21 Aralık 2019 tarihinde, saat 19:32
    Kalıcı bağlantı

    slm arkadaşlar ıyıde bu sıteler ne kadar guvenlı bılen var mı varsa benı arıyabılırler

    Yanıtla
  • 24 Aralık 2019 tarihinde, saat 14:57
    Kalıcı bağlantı

    Adım umut kocaelide yaşıyorum elit temiz ciddi bayanlarla görüşmeye cikiyorum herşey gizlilik ilkelerine dayalı olarak

    Yanıtla
  • 25 Aralık 2019 tarihinde, saat 19:15
    Kalıcı bağlantı

    Benim adım Aslan sadece bayanlara hizmet veriyorum Adana ve dışından gelenler ARAYIN LÜTFEN GÖRÜŞEĹİM DETAYLI KONUŞURUZ otellerde duruma evlerde bile hizmet veriyorum,MASÖR ve jigololuk hizmeti vermekteyim,zevkin,ihtirasın ve isteğin tadını çıkarın arzunun doruklarına çıkalım..

    Yanıtla
  • 25 Aralık 2019 tarihinde, saat 19:54
    Kalıcı bağlantı

    Öncelikle merhabalar İstanbul avcılardan katılıyorum ismim Mehmet 1995Doğumluyum bir 65 boyundayım esmerim 70 kiloyum kendine güvenen hijyeni seven tüm bayan adaylarımı bekliyorum teşekkürler

    Yanıtla
  • 27 Aralık 2019 tarihinde, saat 04:27
    Kalıcı bağlantı

    Selam ismim Erdal İstanbul Anadolu yakası memnun kalacağınız dan hiç şüpheniz olmasın

    Yanıtla
  • 28 Aralık 2019 tarihinde, saat 11:19
    Kalıcı bağlantı

    Benim adım Aslan sadece bayanlara hizmet veriyorum.Adana ve dışından geliyorsanız ARAYIN LÜTFEN otellerde ve EVLERDE HİZMET VERİYORUM, MASÖR VE JIGOLOYUM ,arzunun ,isteğin ve şehvetin DORUKLARINA ÇIKMAK İSTİYORUM DIYORSAN zevk çığlıkları atmak isteyen bayanlar yer BURASI bekliyorum …

    Yanıtla
  • 31 Aralık 2019 tarihinde, saat 14:12
    Kalıcı bağlantı

    Merhaba ben alperen. 21 yaşındayım. 1.76 boyundayım. Ankarada üniversite öğrencisiyim. Ateşli olgun bayanlara jigololuk yapıyorum. Her türlü fantezinize ayak uydururum. Eğer bana ulaşmak isteyen varsa twitterdan mesaj atabilir

    Yanıtla
  • 31 Aralık 2019 tarihinde, saat 19:44
    Kalıcı bağlantı

    Adana dan merhaba bayanlar gizlilik icinde görüşelim. 05380383415

    Yanıtla
  • 1 Ocak 2020 tarihinde, saat 17:51
    Kalıcı bağlantı

    Merhaba bu işi meslek edindim zevkle yapıyorum tanışan memnun kalır yaş 32 istanbul tanışmak isteyen bayanları bekliyorum.

    Yanıtla
  • 2 Ocak 2020 tarihinde, saat 02:43
    Kalıcı bağlantı

    AD:İlker
    SOYAD:Şık
    BOY:177
    KİLO:85
    YAŞADIGIM YER: tekirdag cerkezköy
    HAKIMDA: ben sadecekarşımdaki kişiye guvenirim ban net olsun canımı yesin beni tanımak istersen numaram gizliye acık arayın konuşalım ben benimle olan ancak mezara gider dedi koduyu sevmem bekarım her ortama yak uydura bilirim

    Yanıtla
  • 3 Ocak 2020 tarihinde, saat 03:31
    Kalıcı bağlantı

    İzmir”de yaşıyorum genç dinamik erkeğim yaş 22 olgun bayanlardan hoşlanırım gorusme açığım numaran arayağa bilirsiniz .

    Yanıtla
  • 3 Ocak 2020 tarihinde, saat 23:38
    Kalıcı bağlantı

    Merhaba hanımlar ben fenasi Kerim. 24 yaşındayım 168 cm boyundayım.67 kiloyum. Esmer tenliyim. Döşü kıllı sevenlerin daha çok seveceği bir yapıdayım. İstanbul Anadolu yakasında yaşıyorum. Kendini mutsuz hisseden bir erkeğe ihtiyaç duyan yalnız hanımlar aramanızı tavsiye ediyorum. Zevklerin doruklarına benimle çıkmak isteyen hanımlar Paraya acil ihtiyacım var bir sahte jigolo sitesi beni dolandırdı en azından kaybettiğini geri kazanmak istiyorum lütfen elit bayanlar dönüş yapın aramanızı bekliyorum

    Yanıtla
  • 8 Ocak 2020 tarihinde, saat 20:28
    Kalıcı bağlantı

    Merhaba hanımlar. Ankara da yaşıyorum. 41 yaşındayım. 172 boyundayım. Bakımlıyım. Ankara ve farklı illerden seks ihtiyacı olan bayanlar bana ulaşın. Memnun kalacağınızdan eminim. Seksin doruklarına birlikte çıkalım.

    Yanıtla
  • 12 Ocak 2020 tarihinde, saat 10:59
    Kalıcı bağlantı

    Slm elaziğ ve diyarbakır civarı tecrubeli pirufesiyonel bir jigulu ariyan hanimlar varsa bi telefon kadar yakınım size

    Yanıtla
  • 13 Ocak 2020 tarihinde, saat 13:26
    Kalıcı bağlantı

    Merhaba ben İzmir’den ömer, İzmir şirinyerde oturuyorum, 27 yaşındayım, sadece bayanlarla görüşürüm, yaş sınırım yok, sonucta bibirbirimizi anladıktan sonra hiç bi problem olmaz, gizlilik önemli her zaman,

    Yanıtla
  • 15 Ocak 2020 tarihinde, saat 05:11
    Kalıcı bağlantı

    Merhaba kadınlar adım Emre 21 yaşımdayım Esmerim 1.81 boyundayım Bursada yaşıyorum 67 kiloyum, beraber olabileceğim olgun elit kadınlar arıyorum yaş sınırım yok, bağımsızım , tatmin yeteneğim oldukça yüksektir kesinlikle pişman olmazsanız kadınların dilinden en iyi ben anlarım;))

    Yanıtla
  • 15 Ocak 2020 tarihinde, saat 09:26
    Kalıcı bağlantı

    Ismim Eray 20 yaşındayım Muğlada yaşıyorum jigolo arayan bayanlara açığım her şeye açığım gizlilik mutlak ve mutlak vardır ilgilenen yaş takıntısı olmayan bayanları bekliyorum

    Yanıtla
  • 17 Ocak 2020 tarihinde, saat 09:25
    Kalıcı bağlantı

    Fevzi yılmaz istanbul arnavutkoy olgun bayanlara özel olarak hizmet verilir

    Yanıtla
  • 17 Ocak 2020 tarihinde, saat 13:28
    Kalıcı bağlantı

    Merhaba istanbuldan mert yaş 29 hijyene önem veren biriyim asla pişman olmazsınız bayanlar arayabilir

    Yanıtla
  • 17 Ocak 2020 tarihinde, saat 16:47
    Kalıcı bağlantı

    İstanbul Anadolu yakasından görüşmek isteyen temizlik ve gizlilik esas olarak kabul eden bayanlar yazabilir

    Yanıtla
    • 19 Şubat 2020 tarihinde, saat 18:26
      Kalıcı bağlantı

      Merhaba ismim İbrahim 178 boyunda 75 kg atletik fiziğe sahibim İngilizce rusca ve türkce biliyorum 24 yasındayım kısa saclıyım İstanbul maslak da yasıyorum detaylı bilgi İcin iletisime gecebilirsiniz

      Yanıtla
  • 25 Ocak 2020 tarihinde, saat 19:12
    Kalıcı bağlantı

    urfadan yusuf ben herşey gizlilik için de bayanlar iletişime geçebilirler genç dinamik biriyim atletik yapılı 23 yaşında esmer biriyim urfada yaşıyorum bayanlar iletişime geçin hemen

    Yanıtla
  • 28 Ocak 2020 tarihinde, saat 20:47
    Kalıcı bağlantı

    Gelin olgu bayanlar beraber zevkin doruklarında yaşayalım

    Yanıtla
  • 28 Ocak 2020 tarihinde, saat 21:33
    Kalıcı bağlantı

    Selamlar ben bursadan çakır çakar bursalı olgun bayanlar beraber zevkin doruklarında yaşayalım zengin bayanları severim sex manyağıyım

    Yanıtla
  • 29 Ocak 2020 tarihinde, saat 04:12
    Kalıcı bağlantı

    Merhaba ben YUSUF ANKARA’DA yaşıyorum yakışıklı kaslı ve cüsseli arayan bayanlar için MÜSAİTİM 🙂

    Yanıtla
  • 29 Ocak 2020 tarihinde, saat 20:48
    Kalıcı bağlantı

    selm ben caglar kahramanmaras tan her turlu sexe acigim aninda degisirim cok guzel sevisirim .175 boy 75 kilo cokta yakisikliyim bunu grunce daha iyi anlarsin.

    Yanıtla
  • 30 Ocak 2020 tarihinde, saat 23:22
    Kalıcı bağlantı

    Mrb 28*168*68 mersin den bora ben
    Her yastan olgun bayanla her fantaziye uyarim. 15 cm Iri ve kalindir.

    Yanıtla
  • 3 Şubat 2020 tarihinde, saat 22:05
    Kalıcı bağlantı

    Ben Tayfun Candemir yaşım 21
    Boy=178
    Kilo=68
    Hijyene önem veririm istanbulda yaşıyorum 20-40 yaş aralığı tercihim.
    Menun kalacağınıza emin olabilirsiniz.

    Yanıtla
  • 6 Şubat 2020 tarihinde, saat 06:00
    Kalıcı bağlantı

    göt deliğimi genişletecek aktif erkekler götümü sikin kaşınıyor deliğim

    Yanıtla
  • 7 Şubat 2020 tarihinde, saat 19:44
    Kalıcı bağlantı

    Serkan ben ordudan gizlilik içinde görüşmek isteyen bayanlar yazsın 1.82 boy yeşil gözlü kumral 78 kiloda atletik yapılıyım

    Yanıtla
  • 8 Şubat 2020 tarihinde, saat 19:19
    Kalıcı bağlantı

    Merhaba hazal hanim ıstanbul dan ahmet sizi mutlu etmek icin elimden gelen en iyisini yapmaya hazirim hersey istedigin gibi olsun

    Yanıtla
  • 8 Şubat 2020 tarihinde, saat 23:20
    Kalıcı bağlantı

    Adım murat maraştayım heryaştan bayanla fantaziye uyarım k.maraştayım

    Yanıtla
  • 9 Şubat 2020 tarihinde, saat 07:19
    Kalıcı bağlantı

    Merhaba ezel hanım ben ramazan istanbuldan tanışabilirmiyiz jigololuk yapıyorum cevaplarsan sevinirim

    Yanıtla
  • 11 Şubat 2020 tarihinde, saat 01:33
    Kalıcı bağlantı

    Çorum ve çevresi.Kerem.sınır tanımam bayanlar bekliyorum.38.168 90.

    Yanıtla
    • 16 Şubat 2020 tarihinde, saat 17:58
      Kalıcı bağlantı

      Merhaba ben Kenan 33 yaşında 178 boyunda 80 kilo buğday tenli kahve rengi gözlü siyah saçlı bakımlı biriyim Şanlıurfa yaşıyorum seyahat engelim yok bayanlara dokunmasını bilen sınırsız istek ve arzularına cevap vermesini bilen biriyim her türlü fantaziye açık biriyim ve hiç şüphesiz yerine getirecek biriyim

      Yanıtla
  • 14 Şubat 2020 tarihinde, saat 21:53
    Kalıcı bağlantı

    Ankara çankaya. 176 boy 66 kilo. 21 yaş. sporla uğraşıyorum, atletik vücutluyum.

    Yanıtla
  • 15 Şubat 2020 tarihinde, saat 03:48
    Kalıcı bağlantı

    Merhaba Adana’dan 32 yaşında kadın ruhundan anlayan biriyim ulaşın bana geceler bitmesin

    Yanıtla
  • 15 Şubat 2020 tarihinde, saat 19:47
    Kalıcı bağlantı

    Merhaba ben arda 32 yaşındayım Yalovadan bakımlı temiz bayanları bekliyorum

    Yanıtla
  • 15 Şubat 2020 tarihinde, saat 20:04
    Kalıcı bağlantı

    Selam bayanlar ben adıyaman dan engin yaşım 25 1.70 boyunda 69 kilo normal bir fiziğe sahip olup ela gözlü beyaz tenliyim bakimliyimdir benimle görüşmek ve detaylı bilgi almak icin lütfen gmail adresime mesaj atınız .

    Yanıtla
  • 18 Şubat 2020 tarihinde, saat 01:09
    Kalıcı bağlantı

    sexs icin yaratilmis.elit bir beyim yeterki isteyin.siz guzel.bayanlar yas.45 e.kadar sikinti olmaz.benim.yasim29

    Yanıtla
  • 18 Şubat 2020 tarihinde, saat 01:20
    Kalıcı bağlantı

    sayfada bayan bulduk 300 yada 500 tl yatir diyorlar zaten.param olsa jigola olmam.gorusmek isteyen.bayanlar gecme konusunda zevkin doruguna.cikma.konusunda her turlu arayin

    Yanıtla
  • 18 Şubat 2020 tarihinde, saat 13:26
    Kalıcı bağlantı

    Merhaba bayanlar istanbuldan 45 yaşında olgun ne yaptığını bilen yatagin her saniyesinden büyük keyif alan ve doyumsuz haz veren sınırları aşan hayallerinizin bile dışında fantazileri olan sex,i yaşam biçimi olarak gören bir erkeğim sizleri bu ışıltılı dünyama bekliyorum yaşta asla sınır yok tek kriterim olmazsa olmazdim HİJYENN…

    Yanıtla
  • 18 Şubat 2020 tarihinde, saat 14:02
    Kalıcı bağlantı

    24 yaşındayım daha önce hiç sex yapmadım bakir im büyük isteyen bayanlar bana ulaşın

    Yanıtla
  • 18 Şubat 2020 tarihinde, saat 15:38
    Kalıcı bağlantı

    Balıkesir den umut olduğum gibi olurum her türlü sekse acıgım

    Yanıtla
  • 18 Şubat 2020 tarihinde, saat 19:20
    Kalıcı bağlantı

    Merhaba istanbulun güzel bayanları ben ramazan istanbulda sarıyerde ikamet etmekteyim istanbul içi çalışıyorum 170 boy 43 yaş 70 kiloda biriyim istanbulun güzel bayanları bana ulaşabilirsiniz yaş sınırım yoktur

    Yanıtla
  • 19 Şubat 2020 tarihinde, saat 03:55
    Kalıcı bağlantı

    ben istanbul avrupa yalasindan cevdet 49 yasindayim jigolu olmal isteyen guvenilir gizlik icinde tanismak surekli gorusecegim bayan aramaktayim

    Yanıtla
  • 19 Şubat 2020 tarihinde, saat 08:41
    Kalıcı bağlantı

    Selam.afyondan ben gokhan yasim 29 sadece sexsi sevdigim.icin olgun bayanlarin.aramasini bekliyorum temiz elit bir insanim aramanizi bekliyorun

    Yanıtla
  • 19 Şubat 2020 tarihinde, saat 14:40
    Kalıcı bağlantı

    Mrb ufuk ben 29 1.80 78 profilindeyim görüşmek isteyenler bayanlar

    Yanıtla
  • 19 Şubat 2020 tarihinde, saat 23:39
    Kalıcı bağlantı

    Slm bayanlar gencım yakışıklıyım onun için her bayan guzeldır yaş sınırı yok Ankara batıket

    Yanıtla
  • 20 Şubat 2020 tarihinde, saat 04:22
    Kalıcı bağlantı

    Merhaba bayanlar yaşım 18 90 kiloyum istanbul içi bayanlar bana ulaşabilir

    Yanıtla
  • 21 Şubat 2020 tarihinde, saat 19:39
    Kalıcı bağlantı

    MRB RİZEDE YAŞAYAN YANLIZ VE KENDINI YANLIZ HISSEDEN BAYANLAR, YAŞANAN YAŞANDIĞI ANDA KALIR, AMAC SEVİYELİ MUHABBET GAYE SAYGILI BIRLIKTELIK, ARZULARINIZ DOĞRULTUSUNDA, KENDİNİZİ MUTLU ETMEK HAYALLERINIZDEKI HAZLARI YAŞAMAK IÇIN BENİMLE İLETİŞİME GECEBİLİRSİNIZ. “RİZE JIGOLO”

    Yanıtla
  • 22 Şubat 2020 tarihinde, saat 21:45
    Kalıcı bağlantı

    Merhaba Cici Kız….

    Selam İsmim Ali. İstanbul Avrupa yakasında yaşıyorum.Kendini bilen ciddi elit olan bayan arkadaşlar ile dostluk kurmak istiyorum. Resimlerimi Mail’den yazarak göre bilirsiniz. Tatlı cici sempatik bayanların mailerini bekliyorum.

    Yanıtla
  • 24 Şubat 2020 tarihinde, saat 13:58
    Kalıcı bağlantı

    Meraba adim zafer 24 yasindayim istanbul pendikte oturuyorum.emin olki bi kadinin sex basta olmak uzere her anlamda istediklerinden cok daha fazlasi var bende yeterki ne istedigini bilen hanimlar ulassin telefonlarinizi bekliyo olcam

    Yanıtla
  • 25 Şubat 2020 tarihinde, saat 02:35
    Kalıcı bağlantı

    Malatya 25 yaşındayım her yasa uygunum sporcuyum ismim ayaz yakisikliyim kendime güveniyorum

    Yanıtla
  • 25 Şubat 2020 tarihinde, saat 14:02
    Kalıcı bağlantı

    Kütahya dan Recep ben jigolo olmak istiyorum sexste sınır tanımayan zengin bayanlar aramanızı bekliyorum

    Yanıtla
  • 25 Şubat 2020 tarihinde, saat 19:20
    Kalıcı bağlantı

    Adım caner 18 yaşındayım 15 cm İstanbuldaki bayanlarla buluşmaya geliyorum

    Yanıtla
  • 28 Şubat 2020 tarihinde, saat 20:11
    Kalıcı bağlantı

    Sakaryadan Muharrem Yaşım 27 görüşmek isteyen irtibata geçebilir. Teşekkürler.

    Yanıtla
  • 5 Mart 2020 tarihinde, saat 00:32
    Kalıcı bağlantı

    Bn mert 20yasındayım gaziantepliyim her türlü sexse açığım. Gizlilik önemli ve şart. 173 boyum 64kiloyum. Hem kendimi mutlu etmek hem sizi tatmin etmrk mutlu etmek isterim

    Yanıtla
  • 5 Mart 2020 tarihinde, saat 21:54
    Kalıcı bağlantı

    Mrhb ben kayseriden kenan 175 boy 70 kilo 34 ysaindayim kayserili bir bayanla gizlilik cercevesinde tanisip gorusup biseyler yasamak istiyorum guvenle bana ulasabilirsiniz

    Yanıtla
  • 6 Mart 2020 tarihinde, saat 06:58
    Kalıcı bağlantı

    25 yazındayım 1.85 boy Trabzon’daki bayanların arsmasını bekliyorum

    Yanıtla
  • 7 Mart 2020 tarihinde, saat 11:58
    Kalıcı bağlantı

    BEN ATAKAN ADANADA HİZMET VEREN MASÖR VE JIGOLOYUM ADANA VE ADANA DIŞINDAN GELENLER MESAJ ATIN DİYALOG KURALIM GEREKİRSE ÖZEL DİYALOG KURALIM

    Yanıtla
  • 7 Mart 2020 tarihinde, saat 19:00
    Kalıcı bağlantı

    انا اعيش في بورصه
    عمري26
    طول 168
    الحب الجنس كثير
    انا وسيم

    Yanıtla
  • 11 Mart 2020 tarihinde, saat 11:31
    Kalıcı bağlantı

    Slm ben gaziantepten ikamet eden tayfun yaşım 39 boyum 175 kg 80 yeni jigoloyum 45 55 yaş bayanlarlan gorusyorum s

    Yanıtla
  • 12 Mart 2020 tarihinde, saat 01:14
    Kalıcı bağlantı

    Selam ben istanbuldayim ikamet eden suhrab yasim 25 boyum 175 kg 90 yeni jigolayim 30 40 yas

    Yanıtla
  • 13 Mart 2020 tarihinde, saat 22:42
    Kalıcı bağlantı

    Ben emre 21 yaşında yım boyum 188 kilom 90 seyahat sıkıntım yok Samsun’da yım öğrenciyim 30 -50yaş arası bayanları bekliyorumkendi numaramdır her an her saat musaitim amacım dalga geçmek değil daha önce bir sürü ajansa başvuru yaptım kayıt ücreti istediler güvenemedim bir şansımı burda denim dedim hiç bir bilgim sahte değildir .

    Yanıtla
  • 13 Mart 2020 tarihinde, saat 22:46
    Kalıcı bağlantı

    Arkadaşlar kesinlikle ve kesinlikle amacım dalga geçmek değil isteyen olursa görüntülü bile konuşalım güven her şeyden önemli Samsun’da yaşıyorum seyahat sıkıntım yok

    Yanıtla
    • 18 Nisan 2020 tarihinde, saat 19:45
      Kalıcı bağlantı

      Ben berat 19 yaşındayım genç ve performans sahibiyim herhangi bir yaş kriterim yok bana ulaşabilirseniz memnun olurum aynı şehirde olmasak bile telefonla bişeyler yapabiliriz

      Yanıtla
  • 17 Mart 2020 tarihinde, saat 20:30
    Kalıcı bağlantı

    Slm ben ihsan istanbuldan 1.80 boyunda beyaz tenli bir erkeğim eğlenmeyi eğlendirmeyi seven biriyim sizde eğlenmek isterseniz ben burdayım bekliyorum

    Yanıtla
  • 19 Mart 2020 tarihinde, saat 15:39
    Kalıcı bağlantı

    paraya ihtiyacim var borcum cok o yuzden bu turlu bi kazanc saglamak istiyorum
    Ankaradan saygilar

    Yanıtla
  • 20 Mart 2020 tarihinde, saat 16:29
    Kalıcı bağlantı

    merhaba ben 45 yaşındayım 165 boy 85 kilo esmer
    eğlenmeyi espiri severim isterseniz ben burdayım teşekkür ediyorum

    Yanıtla
  • 21 Mart 2020 tarihinde, saat 12:10
    Kalıcı bağlantı

    Emre ben yozgattan 1.78 by 83 kilo kahve göz beyaz ten meslek masor anin tadını yaşa

    Yanıtla
  • 22 Mart 2020 tarihinde, saat 19:36
    Kalıcı bağlantı

    bayan dost arıyorum önceliğim ücret değildir 25 yasındayım bekarım 30 50 yaş arası samsunda yasıyorum

    Yanıtla
  • 22 Mart 2020 tarihinde, saat 19:40
    Kalıcı bağlantı

    Ücret önceliğim değildir bayan dost arıyorum gizliliğe önem veriyorum 25 yasındayım samsun da yaşıyorum 30 50 yaş arası

    Yanıtla
  • 23 Mart 2020 tarihinde, saat 06:04
    Kalıcı bağlantı

    Selam ben oğuzhan boyum 1.82 kilom 76 buğday tenliyim 18 yaşındayım sakalsız kendine güvenen bir erkeğim eğlenceli zaman geçirmek istiyorsan bana yazabilirsin (sadece kadınlar)

    Yanıtla
  • 24 Mart 2020 tarihinde, saat 02:53
    Kalıcı bağlantı

    Kocaeliden elıt ne istediğini bilen jıgolo arayan bayanlara sesleniyorum

    Yanıtla
  • 24 Mart 2020 tarihinde, saat 03:49
    Kalıcı bağlantı

    Merhaba ismim Ahmet 19yaşındayım
    Siyah gözlü 1,80 boyundayım İstanbuldaYaşıyorum
    Esmer Bayanlardan hoşlanıyorum.
    Çok değişik Fantazilerim var.
    Yaşlı,Genç farketmez
    Bu arada 18 cm Uzunluğunda

    Yanıtla
    • 28 Mart 2020 tarihinde, saat 00:19
      Kalıcı bağlantı

      26 Yaşında gaziantep te yaşıyorum Kuaför ve güzellik uzmanıyım. Kaliteli vakit gecirebilieceginiz elit temiz ve güvenilir kisiyim. 175 boyunda 67 kiloyum

      Yanıtla
  • 25 Mart 2020 tarihinde, saat 00:34
    Kalıcı bağlantı

    Samet ben Gaziantep ten 27 yaşındayım esmer fitt görünümlü 1,78 boy anı güzel yaşamak isteyen bayanları bekliyorum

    Yanıtla
  • 1 Nisan 2020 tarihinde, saat 01:29
    Kalıcı bağlantı

    Merhabalar ben doğan düzceden yazıyorum ama isteğe göre yakın illerde açığım her türlü fetiş mevcut

    Yanıtla
  • 1 Nisan 2020 tarihinde, saat 11:13
    Kalıcı bağlantı

    Merhaba ben hasan 22 yaşındayım sarışın mavi gözlüyüm karizmayım 18 40 yaş arası bayanları beklerim cinsel gücüm tahmin edilemez

    Yanıtla
  • 2 Nisan 2020 tarihinde, saat 14:02
    Kalıcı bağlantı

    Merhaba ben hasan 22 yaşındayım sarışın mavi gözlüyüm kocaelinde oturuyorum 18 40 yaş arası bayanları bekliyorum cinsel gücüm tartışılamaz yatakta fenayım

    Yanıtla
  • 4 Nisan 2020 tarihinde, saat 21:33
    Kalıcı bağlantı

    Meraba ben samet 20 yaşındayım yaş sıkıntısı yok her türlü ateşli geceler için varım aramanız yeterli

    Yanıtla
  • 7 Nisan 2020 tarihinde, saat 15:06
    Kalıcı bağlantı

    Merhaba ben Ozan Antalya da yaşıyorum 27 yaşındayım bekarım benimle herşeyimi paylaşacak Bi arkadaş sırdaş arıyorum ve yalnız yaşıyorum

    Yanıtla
  • 11 Nisan 2020 tarihinde, saat 23:01
    Kalıcı bağlantı

    Benimle tanışın sexsi erkekler sizi seviyorum
    tamamdır gençler olmuş mu Evim Velibaba Sedef var arkadaşım sex seven erkekleri istiyorum

    Yanıtla
  • 12 Nisan 2020 tarihinde, saat 00:16
    Kalıcı bağlantı

    Merhaba 29 yasinda 1.80 boyunda 89 kilo esmer kahve gozluyumdur. Isimde tecrubeye sahibimdir . İl degisikligim nedeniyle kocaeli gebze bolgesindeyim tanismak gorusmek istey eleri beklerim doyumsuzumdur . Anlatmakla olmaz gelip yaşacaksiniz bayanlar simdiden tesekkur ederim

    Yanıtla
  • 12 Nisan 2020 tarihinde, saat 13:35
    Kalıcı bağlantı

    Merhaba 35 yaısında Ankara yaşıyorum olgun dul bayanlar yazın arayın tanışalım

    Yanıtla
  • 13 Nisan 2020 tarihinde, saat 19:57
    Kalıcı bağlantı

    Sivas ‘ta yaşıyorum cengiz elit ve olgun biriyim
    Mutluluğun anahtarı bende.. her yaştan…
    .. (20 yaş üstü ) kadınlar.. beklıyrm..

    Yanıtla
  • 14 Nisan 2020 tarihinde, saat 06:03
    Kalıcı bağlantı

    Yaş 29 izmir buca gorusmek isteyen bayanlar yazabilir uygun gordugume donerim

    Yanıtla
  • 15 Nisan 2020 tarihinde, saat 18:57
    Kalıcı bağlantı

    Merabalar Malatya dan ikamet ediyorum boyum 175 cm 21 yaşındayım bakımlı biraz iri biriyim sağlıkçı hemsirim 3 noktada masaj eğitimi aldım sınırsız hizmet verebilirim herşey para değil

    Yanıtla
  • 18 Nisan 2020 tarihinde, saat 16:05
    Kalıcı bağlantı

    mrb ben ankaaraya yeni geldim ve buraya yerleştim, ankara ve ilçelerinden görüşmek isteyen bayan arkadaşlar arıyorum..

    Yanıtla
  • 23 Nisan 2020 tarihinde, saat 14:46
    Kalıcı bağlantı

    Konya tahir 170 boyunda 21 yaşında 70 kiloda atletik fizikte bir adamım gizlilik esastır yeni başlıycam bu işe yanıp tutuşuyorum

    Yanıtla
  • 27 Nisan 2020 tarihinde, saat 21:20
    Kalıcı bağlantı

    Ankarada görüşmek isteyen temizliğe ve gizliliğe dikkat eden hanımefendiler bana ulaşabilirsiniz … doyumsuz zaman geçirmek için doğru adres ..

    Yanıtla
  • 28 Nisan 2020 tarihinde, saat 02:00
    Kalıcı bağlantı

    Selam Ben Atakan Adana ve dışından geliyorsanız.şunu söyleyeyim,seks HAYATINIZDA size heyecan arzunun isteğin fantazi arayanlar ın rengini canlı kalmasına önem veriyorsanız doyumsuz sürprizli ATEŞLİ GECENÏN PRENSİYİM,sadece bayanlara hizmet veriyorum..

    Yanıtla
  • 28 Nisan 2020 tarihinde, saat 23:10
    Kalıcı bağlantı

    Mrb ben Ali 25yaşındayım 175 boy kilo 65 sexte basariliyim kaslı kuvvetli. Biriyim görüşmek isteyen varsa yazsin

    Yanıtla
  • 29 Nisan 2020 tarihinde, saat 15:17
    Kalıcı bağlantı

    Selam bayanlar Gaziantep ten görüşmek isteyen bayanlar buyrun msj yazabilirsiniz gizlilik önemli

    Yanıtla
  • 30 Nisan 2020 tarihinde, saat 12:00
    Kalıcı bağlantı

    merhaba rusyalıyım ve uzun zamandır türkiyede kalıyorum yaşım 31 yanlız yaşıyorum ve kendime bir ateşli eglenceli coskulu ve her aksam sexse arzulu bir erkek arıyorum
    NOT: Büyük olmasını tercih ederim

    Yanıtla

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.